Gnistrende gode historier med Ryfortællerne på Mølleskolen

Foto: Colourbox

Der er både klassiske værker, moderne litteratur og selvkomponerede skrøner på programmet, når ti fortællere fra Ry Fortællekreds byder publikum indenfor i Samlingssalen på Mølleskolen.

Svenske Selma Lagerlöf er stærkest repræsenteret i programmet med hele tre fortællinger, men tilhørerne får også mundtlige versioner af historier skrevet af moderne forfattere som Cecil Bødker og Kim Fupz Aakson. Desuden bliver der lejlighed til at høre et uddrag af Saint Exupérys poetiske historie Den Lille Prins. Præsten Peter Værum giver en smagsprøve på sin store fortælling om Luther, som han har optrådt med rundt om i landet i hele reformationsåret, og Connie Nordholt underholder med sin helt egen julehistorie Jul på Rensdyrvej.

Ry Fortællekreds, der tæller ca. 25 historiefortællere, optræder offentligt med et righoldigt program mindst to gange om året. De lokale fortælleaftner plejer at finde sted i Svejstrup Gl. Præstegård. Men da den netop har skiftet ejere, er efterårets fortælleaften flyttet til Ry og bliver nu for første gang holdt på Mølleskolen.

”Vi glæder os til at byde nye tilhørere velkommen og håber, de nye rammer kan lokke flere Ry-borgere inden for til en god historie,” siger fortællekredsens formand Helle Arnfred, der grundlagde kredsen for 16 år siden.

  • Tid: Torsdag den 23. november 2017 kl. 19.30
  • Sted: Samlingssalen, Mølleskolen, Skanderborgvej 50, Ry
  • Entre: 50 kr.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.