Forrygende Dario Fo-aften på Mølleskolen i Ry

Copyright: Brian Hansen

Det skal handle om fortællinger og galskab i hverdagen, når Ry Fortællekreds onsdag den 7. november byder publikum inden for på Mølleskolen i Ry til et arrangement med skuespiller og højskolelærer Brian Hansen.

. Han vil give smagsprøver på den italienske dramatiker Dario Fos forrygende og nogle gange helt rablende fortællestil.

Brian Hansen, der til daglig underviser i drama og teater på Ry Højskole, har været fascineret af Dario Fo i mange år og deler gerne ud af sin fascination:

”Mødet med Dario Fo blev faktisk et vendepunkt i mit liv. Hans måde at bruge humor og historiefortælling til at formidle et budskab blev helt afgørende for mig,”  siger Brian Hansen.

Det var inspirationen fra Fo fik ham til at gå nye veje i karriere i karrieren og vælge teater og drama som levevej. Brian Hansen har arbejdet freelance som både skuespiller og instruktør, og han har været underviser på Herning Højskoles dramalederuddannelse i 11 år, inden han kom til Ry Højskole.

Dario Fo blev kendt både som skuespiller, forfatter og politisk aktivist.  Han skabet et fascinerende og folkeligt politisk teater, som byggede på de gamle commedia dell arte-traditioner, men brugt på helt nye måder. Dario Fo døde 90 år gammel i oktober 2013, men nåede at får Nobelprisen i litteratur i 1997.


Tid: Onsdag
 den 7.11.2018 kl. 19.30. Sted: Mølleskolen i Ry,  Skanderborgvej 50, Ry

Yderligere information: Helle Arnfred: Tlf. 86 57 70 20 eller mobil 26 36 87 20

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.