Eli Rasmussen optræder med Kejseren af Portugalien

Den kendte og inspirerende fortæller Eli Rasmussen fra  Odense Fortællekreds optræder i Svejstrup Gl. Præstegård søndag den 20. marts med sin version af Selma Lagerlöfs ”Kejseren af Portugalien”

Eli Rasmussen er en erfaren dame i det danske fortællemiljø. Hun fortæller eventyr, sag og myter, gys og gru. Hun har en forkærlighed for Selma Lagerlöf og har bl.a. bearbejdet romanen “Kejseren af Portugalien” til fortælling.

Bogen, der udkom første gang i 1914, er en stor fortælling om kærlighedens væsen og båndet mellem far og datter: Den fattige daglejer Jan Andersson og hans datter Klara Gulla, som er sin fars et og alt. Som 18-årig rejser Klara Gulla til Stockholm for at arbejde og tjene penge, så hendes økonomisk trængte familie kan slippe ud af sin gæld. 

Men Klara Gulla kommer ikke tilbage, og hendes far begynder at bilde sig selv og andre ind, at hun er blevet kejserinde i et land ved navn Portugalien, og at han som hendes far er kejser. Kom og hør Eli Rasmussen fortælle, hvordan det videre går….

Tid: Søndag d. 20 marts kl.15-17
Sted: Svejstrup Gl. Præstegård, Alkenvej 9, 8660 Skanderborg

Enté: 50 kr. Te, kaffe og kage: 20 kr.

Comments are closed.