Gravers Graversen deler ud af historier fra sit brogede liv

Ry Fortællekreds har inviteret fortælleren Gravers Graversen til at dele sine “Historier fra et broget liv” med publikum. Det foregår på Bjedstrup Skole den 10. november 2011 kl. 19.30

Gravers Graversen er en stille fortæller, som på sin egen måde laver stor komik med små virkemidler. Han fortæller fra sit brogede liv, hvor han i forsøg på at gøre tingene så godt som muligt tit ender i yderst uheldige situationer.

Det er historien om vejen fra en indremissionsk opvækst på Mors til jobbet som socialrådgiver på Indre Nørrebro. Og tilføj så lige omvejen ad et fejlslagent kemistudie i Århus og en tilhørende studiegæld, som det tog fire års rengøring på en amerikansk millitærbase på Grønland at banke af.

Det er Gravers Graversens liv i korte træk. Han fortæller med humor om de tilbagevendende temaer i alt, hvad han gør og oplever. I angsten for at flyve, en medført mistro til dyr, problemerne med at finde ud af,  hvem der er det stærke og det svage køn på et givent tidspunkt, og evnen til altid at bringe sig selv i det uheldige midtpunkt, når han helst vil stå i periferien. 

Entre: 50 kr.

Læs mere her

Tid: 10. november kl.19.30
OBS Sted: Bjedstrup Skole, Bjedstrupvej 1, 8660 Skanderborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.