Skæbnefortællinger og stakkels teenagere i Svejstrup

Fortæller og skuespiller Aske Ebbesen optræder i Svejstrup Gl. Præstegård den 20. marts 2015 med humoristiske og  fortællinger fra teenagernes slagmarker og den moderne mands komplicerede liv.

Aske Ebbesen red

Der er fuld fart på, når Aske Ebbesen kaster sig ud i fortællingerne om Carsten, der slår plat og krone om, hvorvidt han skal tage i bageren, eller tage sit eget liv, og om manden, der bryder sig så lidt om verden, at han beskytter sig mod den med Shu-bi-dua plader.

Aske Ebbesen, der er både skuespiller og fortæller, skaber selv sine historier fra grunden. Det er moderne fortællinger, tit inspireret af hans eget liv og personlige erfaringer, og leveret med stor humor og energi. Den 20. marts kommer han til Skanderborg og fortæller kl. 19.30 i Svestrup Gl. Præstegård. Aftenens temaer er teenageliv og den moderne mands genvordigheder.

”Teenagere dummer sig, fordi de vil være så seje. Og fordi de vil have en kæreste. Og fordi de ikke ved noget, men tror de ved alt. Teenagelivet er spændende, fordi der er så meget på spil: De store kampe om forelskelsen, venskabet og identiteten,” forklarer Aske Ebbesen.

Det kan give stof til mange historier, og Aske tager tilhørerne med til teenagerens vigtige slagmarker: klasselokalet, dansegulvet og middagsbordet.

Men ud over de stakkels teenagere, tager han også den moderne mand i kraven i en serie korte, skarp men kærlige historier. De kredser om, hvorfor mon det som regel er kvinderne, der klarer sig godt efter en skilsmisse, mens mænd går til bunds, og hvorfor så mange mænd har så svært ved at åbne munden, for at sige, hvis de har det dårligt.

Aske Ebbesen har dyrket bådet historiefortællingen og improvisationsteateret intenst i en årrække. Han har optrådt med sine fortællinger mange steder i ind- og udland og  er medlem af fortællegruppen Vigga og Brohovederne, som er grundlagt af skuespiller Vigga Bro. 

Læs mere om Aske Ebbesen her

TID: 20. marts 2015, kl. 19.30
Sted: Svejstrup Gl. Præstegård
Entre: 50 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.