Dorthe Rosendahl

Fortællingen har været en rød tråd i mit arbejde og mine uddannelser. Som Rudolf Steiner børnehavepædagog, kunstterapeut og i arbejde mit arbejde med sprogterapi er jeg blevet bevidst om det særligt varme og intime rum, der opstår mellem fortæller og tilhører, når der fortælles. I det rum bliver de indre billeder skabt.

Min drivkraft som fortæller er at give tilhørerne et pusterum fra dagligdagen.

Jeg fortæller i vuggestuer, børnehaver, dagplejer, skoler, kirker, foreninger og private arrangementer. Mine tilhørerer er i alderen fra 1 og 100 år. Skulle man være over 100 år, får man lov at høre med alligevel.

’Der var engang – Eventyr’ optræder i vuggestuer, dagplejer, børnehaver, skoler og andre steder, hvor man gerne vil høre eventyr. Jeg fortæller aldersrelaterede eventyr, legender og historier der passer til de forskellige aldersgrupper.

Fortælletrioen ’Musik og Poesi’ består af violinisten Clara Richter-Bæk, koncertmester i Randers Kammerorkester, koncertpianist Ulla Erml, som underviser på Aarhus Musikskole, samt undertegnede. Jeg kommer også alene og fortæller, hvis det er jeres ønske.

Honorar: Se min hjemmeside www.sprogformning.dk for flere oplysninger.

Kontakt: rosendahl(@)audonicon.dk

Comments are closed.