Helle Erdmann Frantzen

Jeg er cand. mag. i religion og filosofi og arbejder som pædagogisk medarbejder i Folkekirken.

I mit arbejde fortæller jeg op ad stolper og ned ad døre. Jeg fortæller for små børn og store børn, for teenagere, for unge, for gamle, for mænd og for kvinder – og jeg kan ikke få nok. Derfor tager jeg også ud i min fritid og fortæller på biblioteker, i højskolekredse og i sognegårde.

Jeg samarbejder jævnligt med  organist Steen Jørgensen.

Aktuelt: Da spidsborgerne gik fra snøvsen

Musikalsk foredrag om Kierkegaard og Benny Andersens menneskesyn

Et seriøst, humoristisk og musikalsk foredrag om Søren Kierkegaard og Benny Andersens menneskesyn, med indragelse af Adam Homo, Storm P. og Piet Hein, Poul Henningsen, Halfdan Rasmussen og Karen Blixen.

Med udgangspunkt i stakkels Adam Homos spørgsmål om, hvad han dog skal gribe til og gøre for at blive et lykkeligt menneske, hører vi både Kierkegaards og Andersens bud på, hvad det vil sige at leve et meningsfuldt og lykkeligt liv.

Vi møder æstetikeren, etikeren, den religiøse, undgængeren, Svante og sidst men ikke mindst Snøvsen, og vi hører, hvad de hver især har at sige til Adam Homo.

Vi skal selvfølgelig også høre og synge Svantes viser, men også sange af Poul Henningsen, Halfdan Rasmussen samt generalens vise fra Pinafore.

“Da Spidsborgeren gik fra Snøvsen” er et samarbejde  med organist Steen Jørgensen.

Forestillingen koster 4000 kr. plus kørsel

Andre fortællinger: Musikalsk genfortælling af ”Babettes gæstebud” af Karen Blixen samt ”Julerosen”, ”Rødhalsen”, ”Betlehems barn” og ”Flammen” af Selma Lagerlöf.

Kontakt:
Mail: helle.steen@sol.dk
Tlf.  22 51 89 56

Comments are closed.