Connie Anette Nordholt

Connie ved vejen
Storyteller, digter og foredragsholder

Fortælling: Jeg fortæller livshistorier, folkeeventyr og litterære klassikere til forskellige lejligheder: f.eks. i en forening, på en scene eller til private arrangementer. Fortællingerne bliver fremført i en levende performance, hvor fortælling og drama integreres.

På Teater Katapult er jeg initiativtager til vært på fortællescenen Lytteriet på Godsbanen i Aarhus.

Digte: Jeg skriver egne digte, som jeg optræder med på åbne scener.

Kurser: Jeg holder kurser i historiefortælling og drama, og digtskrivning, og jeg holder foredrag om teater, drama, poesi og malerkunst.

Jeg er aktiv i Fortællepatruljen  i Aarhus, bestyrelsesmedlem i Fortællere i Østjylland, bestyrelsesmedlem i Fortællere i Danmark (FIDA), medlem af  Ry Fortællekreds, Poetklub Aarhus,  Aarhus Poetry Club og Dramatiklærerforeningen for Gymnasiet og HF.

I øvrigt er jeg cand. mag fra Aarhus Universitet med fagene: dansk, engelsk, dramaturgi og tysk. I en periode underviste jeg på Institut for Dramaturgi. I perioden 1994-2017 har jeg været ansat som lektor på Randers HF og VUC.

Kontakt:
IMG_2905Connie Anette Nordholt
Teglværksvej 9, Bjerget
7741 Frøstrup
Mail: connienordholt@hotmail.dk

 

En mening om “Connie Anette Nordholt”

  1. Hej Connie
    Jeg hørte, din beretning omkring dit tætte venskab med min søster Jette ved genudsendelsen kl 21.30 – 22.00. Det var en dejlig og rørende fortælling, som helt klart kom fra dit indre, og tak for den måde du nævnte os brødre, i forbindelse med sølvskålen, selvfølgelig skulle du arve den, det betød meget for Jette, at du fik den, kunne jeg fornemme, da Jette spurgte mig.
    Connie, jeg savner min søster rigtig meget og mindes stadig vore dejlige samtaler, vi havde gennem tiderne. Du har helt ret i, at hun døde alt for tidlig, og der er en del, hun og jeg ikke nåede at få talt nok om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *