Ry-fortællerne dykker ned i gamle skatte

Ryfortællere_2_14Den 25. april er der mulighed for at dykke ned i en guldgrube af gamle underholdende og tankevækkende folkeeventyr, når Ry Fortællekreds inviterer til åbent fortælleaften i Dover Kirkehus klokken 19.30.

Fortællerne fra Ry Fortællekreds har genoplivet et udvalg af de mindre kendte danske eventyr med titler ”Fandens hofjæger,” ”Den stærke smedkone” og ”De tre kæmper.” Aftenen byder også på litterære historier, skabt over noveller af Axel Sandemose og Karen Blixen, men også mere personlige beretninger, som bygger på selvoplevede hændelser.

Ry Fortællekreds har eksisteret siden 2000, og er et netværk af folk, som arbejder med mundtlig fortælling. Foreningen er åben for enhver, som har lyst til at prøve sig selv af som fortæller, som elsker at høre en god historie eller som bare vil være med til at fremme den mundtlige fortælletradition.

Fortællerne optræder hver især i mange forskellige sammenhænge, men holder to gange om året et fælles, åbent arrangement i lokalområdet.  Fredag den 24. april er det for første gang i Dover Kirkehus, som ligger ved kirken mellem Bjedstrup og Ry. Arrangementet er gratis.

Tid: Fredag den 25. april kl. 19.30
Sted: Dover Kirkehus, Alken vej 1, 8660 Skanderborg

Comments are closed.