Jubilæumsskrift dokumenterer Ry Fortællekreds historie i to årtier

I 2021 kunne Ry Fortællekreds have fejret sit 20 års jubilæum, men Coronaen havde sat kredsen på standby, og det blev hverken til skåltaler eller anden festivitas i jubilæumsåret.

Det er der nu rådet bod for med udgivelsen af et jubilæumsskrift, som dokumenterer kredsens fortælleaktiviteter gennem de første godt tyve år.

En flok af fortælleglade

De to initiativtagere lagde ud med at arrangere en serie offentlige fortælleaftner med inspiration og hjælp fra især Odense Fortællekreds, som på det tidspunkt allerede var godt i gang.

Snart havde en flok fortælleglade folk fra lokalområdet meldt sig til at være med i en fortællekreds i Ry-Skanderborgområdet og derefter gik det over stok og sten med værkstedsaftner, fælles arrangementer, festivaler, kurser og fortælledage.

Fortællekredsens udvikling

Jubilæumsskriftet dokumenterer i tekst og billeder kredsens udvikling fra den første spæde start og fortæller også om principperne for samarbejdet i kredsen og om, hvordan kredsens værkstedsaftner og efterkritik fungerer.

Helle Arnfred, der var formand i 19 år, og Ulla Skovsbøl, som var med næsten fra starten, har skrevet jubilæumsskriftet sammen. 

Du kan downloade jubilæumsskriftet her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.