Video

Helle Asmilds fortællinger om flygtningeliv

… og en spændende fortælling om Karen Jeppe, den østjyske kvinde, som blev berømt i Armenien for sin humanitære indsats under folkedrabet og fordrivelsen af armenierne fra Tyrkiet.


Kyndelmissefortællinger med Ry Fortællekreds på SilkeborgBad

SRTV – Silkeborg Regionale TV var med, da Ry Fortællekreds optrådte på Kunstcenter SilkeborgBad med Kyndelmisse-arrangementet I Vinterens Hjerte den 5. februar 2019.


Oplev fortællere fra Ry Fortællekreds i et udpluk af forskellige tv-optagelser

Fortæller Lisbeth Kofoed,Ry Fortællekreds, har sit eget fortællehus i Voel.  I gennem tre år har hun holdt lagt hus til en åben fortælleeftermiddag en søndag om måneden i gennem foråret og sommeren.

Hør interviewet med hende i SRTV (Silkeborg Radios lokaltv), som i fire programmer har fulgt en åben fortællesøndag i 2017. Det samme interview indleder hver af de fire programmer.

I program 1 medvirker ud over Lisbeth Kofoed bl.a. Ry-fortæller Helle Kappel-Kjær (8:15)

I det andet program fra Voel Fortællekreds fortæller Lisbeth Kofoed selv, og formanden for Kulturrådet i Silkeborg, Hans Løkke, bliver interviewet om kvaliteterne ved mundtlig fortælling og om sit eget udbytte af at deltage i Voel Fortællehus´ arrangement.

I det tredje program fra Fortælle huset i Voel fortæller bl.a. Ry-fortællerne Marianne Løkke (1:45) og Kirsten Frank (17:30)

I det fjerde program fra Fortællehuset i Voel, fortsætter Ry-fortæller Kirsten Frank sin fortælling fra det foregående program, desuden fortæller Marianne Løkke (5:44) og Lisbeth Kofoed runder programrækken af.


Se interview med fortæller Helle Asmild, Ry Fortællekreds på Østjysk TV, 2017


Hør Anna Grethe, Ry Fortællekreds, som gæstefortæller hos Vibborg Fortællekreds (2016) i Køkkenfortællinger hos teateret Carte Blanche i Kulturkanalens optagelser: 

Comments are closed.