Kort om kredsen

Hvem er vi?

Ry fortællekreds har eksisteret siden 2000 og har i 2004 etableret sig som forening med hjemsted i Ry kommune. Foreningen er åben for enhver, som har lyst til at prøve sig selv af som fortæller; som elsker at høre en god historie, eller som bare vil være med til at fremme den mundtlige fortælletradition.

Hvad gør vi?

Ry fortællekreds holder fortælleværksteder den sidste fredag i hver måned, hvor vi hjælper hinanden med at gøre vores fortællinger bedre. Vi står også for offentlige fortællearrangementer, både arrangementer hvor vi selv optræder som fortællere, og arrangementer hvor vi inviterer en gæsteoptræder. Ofte støttes disse arrangementer af Kultursamvirket i Ry kommune.

Hvad kan vi?

Ry fortællekreds har en række medlemmer, som tilbyder at tage ud og fortælle i foreninger, på skoler, biblioteker og lignende. Fortællingerne spænder over folkeeventyr, myter, livshistorier og historier med udgangspunkt i litterære klassikere som f.eks. H.C Andersen, St. St. Blicher, Karen Blixen og Selma Lagerlöff  (se under de enkelte fortællere)

Derudover kan vi arrangere temadage, kurser og workshops i mundtlig fortællekunst. Kontakt formand Ellen Skov Birk.

Ry Fortællekreds VEDTÆGTER 

Comments are closed.