Den italienske hattemager kommer til Svejstrup

Hans Laurens foto

En af den danske fortællescenes ”grand old men,” Hans Laurens fra Besttellers i København, optræder i Svejstrup 6. november med sine egne historier om italienske hattemagere og andet godtfolk.

Fredag den 6. november optræder den kendte fortæller Hans Laurens i Svejstrup Gl. Præstegårds foredragslokale med et spændende udvalg af historier, hans selv har skabt.

”Det bliver en aften med nogle af mine bedste historier. I hele min fortællekarriere har jeg mest fortalt egne historier. Jeg digter dem selv, og jeg plejer at sige, at jeg er forfatter der ikke skriver,” siger Hans Laurens.

Hans Laurens er professionel fortæller og har arbejdet med den mundtlige fortælling siden slutningen af 1980erne. Han var med til at grundlægge en de mest kendte fortællegrupper i Danmark, Besttellers i København og driver bl.a. Fortælleskolen og StoryBaZaar. Desuden var han i 2003 Initiativtager og arrangør af Gi en Historie, en landsdækkende fortællekonkurrence for børn, som har kørt over flere år.

Et kig ind i fortællerens værksted

Ved arrangementet i Svejstrup bliver der ikke alene mulighed for at høre Hans Laurens historier, men også for at få et indblik i, hvordan han skaber sine fortællinger.

”Vi er glade for, at kunne invitere publikum med på en underholdende rejse gennem Hans Laurens fascinerende fortællelandskaber,” siger formanden for Ry Fortællekreds, Helle Arnfred.

”Den mundtlige fortælling fortjener større udbredelse også uden for storbyerne, og derfor lægger vi i Ry Fortællekreds vægt på at tiltrække navne udefra til de offentlige arrangementer, vi holder mindst to gange om året, ” forklarer hun.

Tid:  6. november 2015, kl. 19.30
Sted: Svejstrup Gl. Præstegård
Entre: 50 kr.

Yderligere information. Helle Arnfred, fmd. Ry Fortællekreds
Tlf.: 86 57 70 20 mobil: 26 36 87 20, hellearnfred@profibermail.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.