Annette Bering Liisberg fortæller ”Udsigt fra en køjeseng”

Torsdag den 4. oktober 2012 kl. 19.30 inviterer Ry Fortællekreds til en underholdende og tankevækkende aften i Bjedstrup med fortælleren Annette Bering Liisberg.

Titlen på aftenens arrangement er ”Udsigt fra en køjeseng.” Det er Annette Bering Liisbergs egen fortællinger om en sporvognsbillet, en glemsom tryllekunstner, om skæbnesvangre øjeblikke, hovedløse gerninger, nystrøgne skjorter, om en argentinsk tangodanser, den ægte kærlighed og champagne på sengekanten.

Det lyder måske utroligt, men det er ikke engang helt løgn, forsikrer Annette Bering Liisberg.

– Mine fortællinger udspringer af hverdagens hændelser og iagttagelser. Men jeg fortæller fra en skæv vinkel – så historierne når ud over det trivielle og kommer til at fremstå morsomme, rystende, groteske eller med en snert magi, så alt kan lade sig gøre. Men fælles for dem er den bagvedliggende alvor, siger hun.

– Det er historier med gråd, grin og krumme tæer fortalt for voksne, og der er megen kærlighed i dem, eller – måske mangel på samme.

Annette Bering Liisberg er både fortæller, illustrator og cand. phil. i dansk litteratur. Hun er medlem af flere forskellige fortællenetværk blandt andet Fortællerkvartetten og Fortællere Con Amore.

Læs mere om Annette Bering Liisberg her 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.